Met ons adoptieprogramma en/of trainingen/inspiratiesessies om medewerkers kennis te laten maken met Microsoft Teams overtuigen wij de medewerkers van de kracht en eenvoud van het platform. Het resultaat: omarming en optimale bereikbaarheid & samenwerking!

We bezochten onlangs organisaties vanuit de volgende branches:

Facilitaire sector

In 2020 en 2021 wordt het bestaande telefonieplatform vervangen. Met verschillende leermethodes zorgen wij ervoor dat medewerkers met de telefoniefuncties van Microsoft Teams kennismaken en de kracht van het platform omarmen.

IT sector

Als telefonie een belangrijk communicatiekanaal is en dit kanaal verandert, is vanaf het eerste gebruik de noodzakelijke kennis (om optimaal bereikbaar te zijn/blijven) bij de medewerkers een must. Dit hoeven geen urenlange trainingen te zijn. Wij dachten mee en verzorgden voor de medewerkers beknopte kennis & leersessies, met de noodzakelijke essentie/kennis om vanaf de 1e dag optimaal bereikbaar te zijn/blijven uit.

Zakelijke sector

In Duitsland verhuisde men naar een nieuwe locatie. Het moment om telefoontoestellen achter te laten en vanaf de nieuwe locatie anyplace; anywhere, met Microsoft Teams te gaan bellen.

Via onze online leeromgeving schreven medewerkers zich voor een inspiratiesessie in. In slechts 45 minuten leerde men de telefoniefuncties van Teams praktisch te bedienen en beleefde men de meerwaarde van ‘het nieuwe bellen’.

Gemeente / Waterschap

Diverse gemeentes en waterschappen hebben van onze kennis gebruik gemaakt om de medewerkers met een nieuw platform te leren samenwerken en communiceren.