Naslagwerk wordt door ons eigen ontwikkelteam ontwikkeld. Zij doen hun uiterste best om het materiaal (Nederlands- of Engelstalig) zo beknopt mogelijk en praktisch toepasbaar te ontwikkelen. Het materiaal bevat stappenplannen, tips en adviezen, vragen en antwoorden.

Online visuele instructies

Voor medewerkers die een werkwijze/procedure bij voorkeur visueel leren ontwikkelen wij visuele instructies. Deze instructies bieden we via verschillende kanalen online aan. o.a. via YouTube (CompuSmart Online). Naast YouTube publiceren we visuele instructies via een online omgeving (van CompuSmart of per organisatie) aan. Medewerkers kunnen zich voor de omgeving aanmelden waarna zij een visuele instructie kunnen bekijken om de werkwijze vervolgens zelfstandig uit te gaan voeren.

Klik hier voor het bekijken van een voorbeeldinstructie.

Schriftelijke instructiekaarten

Een instructiekaart is, vaak per functie of procedure, een lees/doe-document. Medewerkers kunnen naast het lezen van het document de stappen direct uitvoeren en zelfstandig aan de slag gaan.

Handleiding / hand-out

Is de beschrijving van een stappenplan of procedure niet in een snelstart-kaart te ontwikkelen dan bieden wij medewerkers een handleiding of hand-out aan. Ook dit instructiemateriaal is compact geschreven en voorzien van duidelijke stappenplannen en tips & tricks.