Ons aanbod, om een implementatie van dit platform succesvol te laten verlopen, is:

Trainingssessie: Train-de-Trainer

Met deze sessie haalt u kennis op de werkvloer in huis. De exacte inhoud van de kennissessie stemmen we altijd eerst met u af zodat de training zich richt op datgeen wat voor uw trainers voor medewerkers relevant is.

Wij behandelen op basis van de werksituatie praktische functies, cases en delen veel gestelde vragen. Hierdoor zijn wij ervan overtuigd dat uw ambassadeurs na het volgen van deze sessie er klaar voor zijn om de medewerkers voor Cloud op te leiden voor professioneel, gewenst klantcontact.

Inspirerende kennissessie

Voor een 1e visuele indruk van Genesys Cloud, in een beknopte interactieve sessie, ontwikkelden we voor de medewerkers een inspiratiesessie. Wij zijn ervan overtuigd dat veel medewerkers die deze sessie bijwonen direct, zelfstandig, effectief met de applicatie aan de slag kunnen gaan.

Trainingssessie: Gebruikerstraining

Om medewerkers, voorafgaand aan een implementatie, met de applicatie te laten oefenen adviseren wij hen (per doelgroep) een beknopte, gerichte gebruikerstraining aan te bieden.

Trainingssessie: Supervisor training

Meten = Weten! Genesys Cloud biedt vele dynamische weergaven voorzien van interessante statistieken. Zowel real-time als historisch. Deze training is interessant voor medewerkers die:

  • kpi’s willen bewaken;
  • prestaties real-time willen monitoren;
  • gesprekskwaliteit willen meten;
  • medewerkers willen coachen;
  • managementgegevens willen raadplegen/vastleggen.

Nb. Alle sessies verzorgen wij zowel online als on-site. Nederlandstalig of Engelstalig.

Werkplekcoaching

Voor Genesys Cloud bieden we, zowel on-site als online, support. Met on-site support is één (of meerdere) werkplekcoach op de werkvloer aanwezig. Naast on-site support bieden wij online support. Geen bot om vragen aan te stellen, maar real-time online ondersteuning met een van onze specialisten.