Applicatie trainingen

Bij de ontwikkeling van alle applicatietrainingen streven wij voor de deelnemers naar een programma waarvoor geldt leren = leuk en doen = leren. Of je nu jong of oud bent, een starter of een gevorderde gebruiker of iemand die een gebruikerstraining of applicatiebeheerderstraining volgt. Wij vinden het belangrijk dat iedere deelnemer van een training iets leert.

On-site applicatietrainingen

Voor diverse applicaties bieden wij op klantlocatie, of in een trainingsomgeving van onze partners, applicatietrainingen aan. Voor sommige trainingen achten wij een klassikale on-site training het meest geschikt omdat we ervaren dat we met de groepsdynamiek het leereffect nog groter kunnen maken.

Tijdens een on-site training staat, na een beknopte uitleg, het zelf doen voorop. We tonen geen sheets met inhoud, deelnemers leren binnen een werkende omgeving functies toepassen zodat zij direct met de gebruikersgemakken en voordelen van de applicatie kennis kunnen maken.

Online applicatietrainingen

Naast on-site trainingen zijn veel trainingen in een on-line vorm aan te bieden. Tijdens een online training zenden we niet alleen, we trainen interactief de functies die voor de deelnemers relevant zijn om te leren toepassen. De duur van een on-line sessie is door ons bewust gekozen. Net zo goed als dat we na een online sessie altijd nog tijd voor nazorg reserveren.

Onze online trainingen zijn besloten sessies voor een kleine groep deelnemers. De sessie wordt door een van onze applicatiespecialisten digitaal uitgevoerd. Het enige wat een deelnemer nodig heeft is een computer met een internetverbinding en (beeld en) geluid.

Wij bieden online trainingen voor meerdere (Telefonie of Office365) applicaties aan. Afhankelijk van de gewenste te leren functie, bepalen we samen het aantal benodigde sessies.

Trainingsmaterialen | Digitale instructies
Voor diverse applicaties ontwikkelden wij materialen. Wij bieden ons materiaal, in meerdere talen, digitaal aan. Bijvoorbeeld schriftelijk, een set met snel-start kaarten of een handleiding. Naast schriftelijk materiaal ontwikkelen wij filmmateriaal (met screen captures of opgenomen in een webstudio).

Geïnteresseerd in ons trainingsaanbod of materialen, klik hier.

Een paar organisaties die van onze diensten reeds gebruik maakten: