Gesprekken voeren en samenwerken binnen één applicatie. Dat is dé kracht van Teams. Wanneer een organisatie medewerkers voor het toepassen van Microsoft Teams wil opleiden, bieden we hiervoor leersessies/trainingen aan. Voor al onze leersessies geldt ‘No-nonsense, praktisch, inspirerend en diréct toepasbaar’. Alle sessies zijn zowel on-site als online te volgen.

Inspiratiesessie ‘Bellen met Teams’

voor iedereen die met Teams externe contacten kan bellen, via de applicatie of de mobiele app, en wil leren hoe je zelf kunt instellen dat je optimaal bereikbaar bent biedt deze sessie uitkomst.

Inspiratiesessie ‘Samenwerken via Teams’

voor iedereen die bestanden met elkaar wil delen en daarvoor of over gesprekken voert.

De spijker op z’n kop!

Inspiratiesessies duren slechts 45 minuten. Deelnemers ervaren praktische vaardigheden of leren instellingen die ervoor zorgen dat ze vanaf de 1e dag dagelijkse werkzaamheden effectief kunnen (blijven) uitvoeren.

Gebruikerstraining ‘Bellen met Teams’

voor iedereen die niet alleen wil horen & zien welke telefoniefuncties Teams aanbiedt, maar deze functies tijdens een training zelf wil oefenen.

Train-de-Trainer training

No-nonsense, praktisch, inspirerend en diréct toepasbaar’. Typische kenmerken voor de Train-de-Trainer training ‘Bellen met Microsoft Teams’. Heb je na afloop van de training nog vragen? Onze trainer blijft beschikbaar voor het beantwoorden van je vragen over de behandelde lesstof. Wij gaan voor de hoogst mogelijke effectiviteit. Deelnemers leren met behulp van Teams optimale bereikbaarheid te bereiken

Adoptiecampagne

Voor een organisatie brede uitrol van Teams adviseren wij u onze adoptiecampagne. Deze campagne is de brug tussen techniek en effectief gebruik.

Microsoft Teams & Anywhere365

Voor organisaties die naast Teams, Anywhere365 implementeren zijn, voor leersessies, bij ons aan het juiste adres. Onze applicatiespecialisten hebben kennis van de diverse Anywhere365 tools zoals de WebAgent, Attendant, Snapper etc.

We voerden onze diensten uit bij o.a. :