Organisaties die, naast Microsoft Teams, voor het multichannel Anywhere365 kozen zijn bij ons aan het juiste adres. Ten eerste zijn wij in staat om organisaties met de ontwikkeling van UCC’s (huntgroepen/groepsnummers) te ondersteunen.

Voor medewerkers van de volgende organisaties mochten wij onlangs iets betekenen:

  • Gebruikerstrainingen (Teams / Webagent)
  • Supervisor/rapportage training (Snapper / Rapportages / PowerBI)
  • Functioneel applicatiebeheer training (Onderhouden UCC / Medewerkers)

Organisaties, binnen de volgende branches, waar wij reeds voor aan de slag gingen zijn:

Diervoeder branche

In diverse landen werkten we, vanuit een Nederlands projectteam, samen om alle locaties (per land) een succesvolle migratie te laten bereiken. Dit is gelukt! Samen met de juiste medewerkers inventariseerden we de meest geschikte eigenschappen voor de UCC’s. Wij verzorgden per doelgroep passende leersessies. De leersessies werden m.n. online (op afstand) verzorgd en iedereen was voorafgaand aan de migratie voorbereid om vanaf de 1e dag aan de slag te gaan.

Technische branche

Vanuit een traditionele telefonieomgeving kozen zij voor een nieuwe Skype & Anywhere365 omgeving. Voor alle locaties in Nederland ontwierpen wij, in samenspraak met de juiste medewerkers, UCC’s. Na de ontwikkeling werden deze door ons getest en tot slot in productie genomen. We brachten per locatie de noodzakelijke kennis en enthousiasme voor het nieuwe bellen in huis. Al met al een geslaagd project.

Waterschap

Na de volledige adoptie voor het nieuwe multichannel platform wenst met een uitbreiding van het huidige systeem. Men zoekt binnen de huidige omgeving naar de mogelijkheid om de klanttevredenheid te meten.

Voor dit vraagstuk gaan wij samen met de organisatie aan de slag. Hiervoor maken we gebruik van de mogelijkheden die Anywhere365 voor QM (Quality Monitoring) aanbiedt.

Voor een groep medewerkers organiseren we een kick-off. Tijdens deze kick-off kan iedereen de functionaliteit zien en beleven. Na deze kick-off gaat men naar de tekentafel. Bepaalt de juiste/passende vragen met bijbehorende beoordeling