Storm

Voor STORM bieden we voor de gebruikers (medewerkers) en de Supervisors / managers de volgende diensten/trainingen aan:

Nieuw platform

Heeft uw organisatie STORM aangeschaft dan adviseren wij de Starterstraining.
Tijdens deze training maken deelnemers kennis met de bedieningsapplicatie voor het afhandelen van interacties. Daarnaast leren de deelnemers het werken met real-time statistieken om de prestaties van de medewerkers en de wachtrij(en) te monitoren. Tot slot behandelen we tijdens de starterstraining de standaard rapportages van STORM. Kies voor de Starterstraining van dagdeel voor een goede eerste kennismaking met STORM. Of kies voor de eendaagse Starterstraining en leer direct extra, praktische functionaliteiten die STORM standaard biedt.

Gebruikers

Medewerkers die met de personal portal van STORM (gaan) werken adviseren wij een kortdurende, praktische training aan te bieden. Tijdens deze training leren de deelnemers om gesprekken af te handelen. Wij adviseren hierbij onderscheid te maken in een training voor ACD (Contact Center) medewerkers en/of een training specifiek voor Kantoormedewerkers. Beide doelgroepen hebben specifieke leerdoelen. Wij bieden Contact Center medewerkers die, naast telefoonverkeer, STORM voor e-mail en chatafhandeling toepassen een aangepaste instructie om deze interacties correct en effectief af te handelen.

Train de trainer

Naast de bovenstaande gebruikerstraining hebben wij een Train-de-Trainer training voor de Personal Portal ontwikkeld. Tijdens deze training leren wij (senior) ervaren medewerkers en/of interne trainers het toepassen van de applicatie. Daarnaast leren de deelnemers didactische vaardigheden en FAQ zaken die voor STORM van toepassing kunnen zijn.

Supervisors / Management


Voor deze doelgroep hebben we twee trainingen ontwikkeld:

  • Supervisor monitoring en rapportages – Basis.
  • Supervisor monitoring en rapportages – Uitgebreid.

Tijdens de basistraining leren de deelnemers om een Dashboard v.v. real-time statistieken in STORM VIEW aan te maken. Daarbij leren zij de betekenis van de mogelijke statistieken. Naast de real-time statistieken leren de deelnemers het opvragen van een standaard STORM rapport.

Tijdens de eendaagse uitgebreide training gaan de deelnemers dieper op de monitoring mogelijkheden en rapportages van STORM in. Zij leren daarbij om een ‘eigen rapport’ te ontwikkelen.

Nb. Om onze trainingen te volgen dienen deelnemers over de juiste licenties/rechten te beschikken.

Trainingsmateriaal

Voor alle ontwikkelde trainingen hebben wij Nederlandstalig materiaal ontwikkeld. Voor de gebruikers betreft dit een referentiekaart en voor de supervisors een handleiding.

Storm