Genesys Cloud training & adoptie

Voor PureConnect (voorheen CIC) bieden wij sinds 1999 onze diensten aan. Inmiddels ontelbare organisaties maakten gebruik van onze diensten. Vele medewerkers volgden enthousiast een van onze trainingen of waren betrokken bij (het uitvoeren van) ons succesvolle adoptieprogramma.

We zijn, net als voor het platform PureConnect,  erg enthousiast over het multichannel platform PureCloud. Hiervoor ontwikkelden wij eveneens een passend adoptieprogramma en trainingen.

Ons trainingsprogramma gaat verder dan de informatie die u online over het platform kunt lezen. Onze specialisten behandelen per training verschillende functies die voor professioneel, gewenst klantcontact zorg dragen. Geen zg. knoppentraining, maar een training gebaseerd op de praktijk aan de hand van praktische cases.

Trainingen zijn zowel online als klassikaal te volgen. Wij voeren ze Nederlandstalig of Engelstalig uit. Per training richten wij ons op de bestaande en gewenste kennis van de deelnemers. Wij leren deelnemers de juiste, benodigde kennis op te doen om optimaal mogelijk klantcontact te bereiken die de verwachtingen van uw klanten waarmaken. Voor PureCloud bieden we onder andere de volgende trainingen aan:

  • PurecCoud Gebruikerstraining
  • PureCloud Supervisor training, real-time monitoring
  • PureCloud Rapportages