PeterConnects Attendant

Om medewerkers PeterConnects Attendant te leren toepassen, hebben wij een passende/geschikte training ontwikkeld. Onze training bestaat uit 2 dagdelen. 1 dagdeel klassikale training en 1 dagdeel werkplekbegeleiding. Na het volgen van de door ons ontwikkelde training zien wij deelnemers met vertrouwen, effectief en met werkplezier Peterconnects Attendant toepassen.

Tijdens de klassikale training maken de medewerkers kennis met PeterConnects Attendant. Zij leren de meest voorname functies die met de applicatie uit te voeren zijn. Mocht PeterConnects Attendant in een Skype omgeving toegepast worden dan leren wij de medewerkers wat dit voor hen betekent. Door deze kennis met hen te delen ontstaat begrip, logica en een beter, effectiever toepassen van de bedienpost.

Tijdens de werkplekbegeleiding begeleiden wij de medewerkers. We helpen hen met het kiezen van de meest geschikte layout en instellingen. Wij toetsen de handelingen die zij uitvoeren en bieden aanvullende kennis aan als dit voor hen past.

Deelnemers ontvangen door ons ontwikkeld trainingsmateriaal. In ons materiaal staan werkwijzen voor zowel muis als toetsenbord bediening beschreven.

Peterconnects