Microsoft Office

Voor veel organisaties hebben wij voor de programma’s van Microsoft Office trainingen en trainingsmaterialen ontwikkeld. Wij bieden altijd een oplossing op maat.

Deze maatwerkoplossing bieden wij aan omdat helaas uit de praktijk is gebleken dat voor veel mensen geldt dat de opgedane kennis van getrainde functies die u na afloop van de training niet toepast verloren gaat. Daarom inventariseren wij voorafgaand aan een training uw werkzaamheden. Op basis van uw werkzaamheden leggen wij aan u bepaalde functies voor. Het correct toepassen van deze functies zou uw werkzaamheden eenvoudiger kunnen maken en/of voor efficiency kunnen zorgen. Van de besproken functies toetsen wij uw huidige kennis.

Oh jee, een nieuwe versie!

Na het uitkomen van een nieuwe versie van Microsoft Office ontwikkelen wij een demonstratie. Deze demonstratie bevat de vernieuwde mogelijkheden. Uiteraard kunt u zelf ook met een ontdekkingsreis het programma leren kennen. Mocht dit teveel tijd kosten dan is wellicht een demonstratie aan u en uw collegae een goede oplossing om de voordelen van de vernieuwingen versneld te leren kennen.

Tot slot

Verschillende doelgroepen en achtergronden dwingen ons om continu stil te staan bij de manier waarop we onze diensten verzorgen. Om mensen, ongeacht hun achtergrond, enthousiast en wegwijs te maken in de mogelijkheden van een applicatie, geeft onze trainers nog altijd veel voldoening.

We vinden het belangrijk dat deelnemers enthousiast onze training volgen. Maar wat we misschien wel nog belangrijker vinden is dat ze na de cursus nog minstens zo enthousiast zijn. Enthousiast over de interactie met de trainer en de andere cursisten, de kwaliteit van de cursus, de bereikbaarheid van locatie, maar ook over bijvoorbeeld de gezellige lunch.

Office2013  Office2016 Office365_logo