Legal Eagle

Als vaste partner van SDU Uitgevers, voeren wij in opdracht van SDU met veel plezier alle gebruikerstrainingen voor de applicatie Legal Eagle uit. Daarbij bieden wij vanaf 1999, naast onze trainingsactiviteiten, aan kantoren overige ondersteuning voor Legal Eagle aan.

Na het volgen van een training zijn medewerkers niet altijd direct in staat om de applicatie effectief toe te passen. Mocht dit voor u aan de orde zijn dan helpen wij u graag bij u op de werkplek. Door onze jarenlange ervaring met Legal Eagle, en het bezoeken van vele kantoren, beschikken wij over veel praktische kennis. Wij zijn ervan overtuigd dat wij, samen met u, Legal Eagle op de werkzaamheden van het kantoor aan kunnen laten sluiten. Dat kan zijn op het gebied van:

  • Installatie en inrichting van Legal Eagle.
  • Uitvoeren van nieuwe updates en/of licentiewijzgingen.
  • Ontwikkelen van Microsoft Word modellen, gekoppeld aan Legal Eagle.
  • Inrichting van de administratie / boekhouding.
  • Training on the job voor het toepassen van nog meer functies.

De nieuwe Legal Eagle versie/update.
Het installeren/uitvoeren van een nieuwe update van Legal Eagle dient nauwkeurig uitgevoerd te worden. Wij voeren voor diverse kantoren de updates, op afstand, uit zodat de kantoren ervan verzekerd zijn dat de update op de juiste, zorgvuldige manier uitgevoerd is.
Wij tonen, na het uitvoeren van de update, op verzoek de vernieuwde functionaliteiten.

Ondersteuning vanaf afstand
Het is vaak niet noodzakelijk om uw kantoor voor ondersteuning van Legal Eagle te bezoeken. Vanaf ons kantoor zijn wij, met behulp van TeamViewer, in staat om een computer van uw kantoor over te nemen. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een internetverbinding

Legal Eagle