Aangenaam

In 1997 zijn wij, Els Pondes en Martin van Nieuwkerk, met CompuSmart gestart. Inmiddels bestaat ons bedrijf alweer meer dan 20 jaar. Onze diensten bestaan m.n. uit

– Adaptatie en training voor de implementatie van (nieuwe) platformen/applicaties;
– Ontwikkeling en onderhouden van (zelf ontwikkelde) databases;
– Ontwikkeling en onderhouden van templates;


We zijn enorm trots en dankbaar dat meerdere organisaties vanaf het 1e jaar reeds klant bij/van ons zijn.

Iedere opdracht/klant krijgt van ons de benodigde aandacht en aanpak. Geen een opdracht is hetzelfde ook niet als het om een platform/applicatie gaat waar we andere organisaties reeds eerder voor ondersteunden. Per opdracht vernemen wij alle verwachtingen en doelstellingen. Daar richten we ons op. Voor onze diensten werken we vaak met partners samen. Onze samenwerking met partners is geen kortstondige relatie. Vaak betreft het hier juist een langdurige relatie. Trots kunnen we aangeven dat we dit jaar 20 jaar met Telecomaanbieder KPN samenwerken.

Platformen veranderen en nieuwe platformen verschijnen. Hierdoor zijn wij continue in beweging. We lopen niet weg voor het onbekende. Het maakt ons juist nieuwsgierig en leergierig. Voor sommige platformen noemt men ons ‘functioneel applicatie specialist’ omdat we jarenlang kennis en ervaring erin opgebouwd hebben en de ins en outs kennen. Deze kennis delen we graag zodat een ieder het meest optimale uit een platform/applicatie kan halen.

Geïnteresseerd in onze diensten? Vul onderstaand contact formulier in. Wij nemen graag contact met u op.
Contact formulier

Contact formulier