Anywhere365 & Skype (voor Bedrijven)

Naast onze begeleiding en adoptieprogramma voor Skype voor Bedrijven (Skype) bieden wij organisaties dezelfde diensten/ondersteuning voor Anywhere365. Wij zijn enorm enthousiast over dit product. De intuïtief werkende applicaties van Anywhere365 zien we Skype gebruikers enthousiast toepassen. 

Met meer dan 20 jaar Telecom ervaring achten wij onszelf goed in staat om organisaties die Anywhere365 willen implementeren (voorafgaand of tijdens de implementatie) met het meedenken over / ontwikkelen van routeringen (workflows/flows) te ondersteunen. Vaak zijn er bestaande routeringen die naar een Anywhere omgeving omgezet dienen te worden. Het zou spijtig zijn als de meerwaarde van een nieuw platform niet tot zijn recht komt omdat routeringen ‘As-is’ overgenomen zijn. Door onze kennis van diverse platformen samen met onze huidige ervaringen/kennis van een Skype & Anywhere365 omgeving denken wij graag mee zodat een goede bereikbaarheid behouden blijft en/of door de implementatie van Skype & Anywhere365 verbeterd wordt.

Naast bovenstaande ondersteuning, hebben we ook voor organisaties die, naast Skype, Anywhere wensen te implementeren een adoptieprogramma ontwikkeld. Dit adoptieprogramma heeft reeds zijn successen opgeleverd. Successen die niet alleen aan ons te danken zijn, maar tot stand kwamen door een geweldige samenwerking van diverse betrokken partijen (waar wij er 1 van zijn) en medewerkers. Het resultaat is, naast een ‘IT-feestje’, een feestje voor alle betrokkenen die de vernieuwing omarmden.

Een onderdeel van ons adoptieprogramma is het samenwerken met key-users (ambassadeurs). Door hen bij de implementatie te betrekken wordt de kennis in huis gehaald en voor nieuwe medewerkers geborgd. In ons adoptieprogramma adviseren wij key-users te enquêteren en over de nieuwe applicatie(s) te instrueren. Nadat de key-users de applicaties effectief kunnen toepassen, brengen wij samen met hen in kaart voor welke doelgroepen welke instructies/training geschikt is zodat alle collega’s leren hoe zij gericht de applicaties voor de werkzaamheden effectief kunnen toepassen.
Nb. Wij denken mee in trainingen of instructies vanuit de klassieke of moderne leermethodieken.

Mochten wij uw organisatie – gedeeltelijk of vanaf de voorbereidingen tot en met de nazorg – voor een succesvolle implementatie kunnen begeleiden, dan horen we graag van u. Wij denken graag met u mee om de volgende migratie/implementatie tot een succes te maken.